Toeristische vertalingen

Ik help u graag bij het vertalen van uw teksten, zodat de lezer in de doeltaal (Duits of Nederlands) direct enthousiast wordt van uw aanbod. Het is voor mij een uitdaging om pakkende teksten te schrijven waar u en uw gasten blij van worden.

Vanuit mijn opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heb ik veel kennis opgedaan over de toeristische sector, in de breedste zin van het woord. Dit heb ik aangevuld met een stage bij Landal Greenparks in Leiwen en een minor internetmarketing. Misschien nog wel het meest praktisch is al mijn werkervaring binnen de horeca, een vakantiepark en een kleinschalig hotel.

Als geen ander weet ik dat er veel verschillende bestemmingen zijn, elk met hun eigen bijzondere kenmerken. Daarnaast zijn ook de (potentiële) gasten allemaal uniek en wilt u zich als ondernemer misschien wel richten op een bepaalde doelgroep.

Bij het uitbreiden van de doelgroep naar Duitse of Nederlandse gasten wilt u ten eerste dat de informatie altijd in de eigen taal beschikbaar is. Een ander belangrijk punt is dat de teksten begrijpelijk zijn, maar vooral de lezer overtuigen tot actie. Of u nou wilt dat zij een reis, vakantie of overnachting bij u boeken, of bijvoorbeeld een ticket kopen voor een attractie. In alle gevallen is een goede vertaling onmisbaar en dat begint vaak al bij uw website en andere reclame-uitingen.

Een andere reiswereld

In tijden van onzekerheid rondom het coronavirus, is het nóg belangrijker gebleken dat u goede informatie verstrekt aan al uw doelgroepen, in alle talen. Ondanks dat het reizen nu misschien nog wat obstakels kent, zal dit in de toekomst ook weer veranderen.

Een duidelijke vertaling is niet alleen onmisbaar op uw communicatiekanalen zoals de website en social media, maar ook in de toeristische informatie die u ter plekke aan uw gasten overhandigt.

Laat mij u helpen om straks die goede start te maken! Ik vertaal uw teksten graag zodat u weer onbezorgd kunt doen wat u het liefste doet: de beste service verlenen aan uw gasten.

Meer informatie over deze diensten?

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw project?

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Een overzicht van mijn andere specialisaties vindt u hier.