Blog CTV Translations - Alles over Vertalingen Duits en Nederlands

Even voorstellen: CTV Translations

Daar is dan eindelijk mijn eerste blogbericht als zelfstandig vertaler! Hierin neem ik u graag mee in de start van mijn eigen bedrijf: CTV Translations.

Hoe het begon

Om u uit te leggen hoe ik tot deze start van mijn eigen bedrijf ben gekomen, stel ik mij eerst graag aan u voor. Ik ben Christel te Velthuis, 27 jaar oud en sinds september afgestudeerd als vertaler Duits aan de ITV-Hogeschool in Utrecht.

Ik heb niet alleen ervaring als vertaler en proeflezer, maar ook een achtergrond in het toerisme, o.a. door mijn vorige opleiding HTRO (Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs) bij de Saxion Hogeschool.

Naast mijn werk als office manager bij Jalloh tolk- en vertaalbureau in Haaksbergen, ben ik 2017 gestart met de opleiding tot vertaler Duits, een maandopleiding in Utrecht. Een logische stap omdat ik toch echt meer wilde doen met mijn passie voor talen en dan met name voor het Duits en Nederlands.

De opgedane ervaring door o.a. mijn werk en de stage voor een vertaler Duits in combinatie met de theoretische vakken vanuit de opleiding, vormen de basis voor de start als zelfstandig vertaler Duits. Mijn eigen bedrijf is daarmee een feit: CTV Translations.

ITV Hogeschool voor Tolken en vertalen

“In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot vertaler Duits aan de ITV Hogeschool in Utrecht. Na 3 jaar studeren mocht ik in september het diploma in ontvangst nemen.”

Een nieuwe website

Als ondernemer kan ik natuurlijk niet zonder een website, dus met trots presenteer ik dan ook mijn website die sinds deze week online is gegaan! Ik ben benieuwd wat u ervan vindt, laat daarom gerust een reactie achter op de site of op mijn sociale media pagina’s.

CTV Translations is nu namelijk ook te volgen via sociale media. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom taal en vertalen? Of bent u nieuwsgierig naar de updates van wat ik zoal doe? Volg dan ook de pagina’s van CTV Translations via deze links:

Mijn blog

Omdat ik het niet alleen leuk vind om te lezen over actuele onderwerpen maar ik daarnaast zelf graag teksten schrijf, zal ik op mijn blog met enige regelmaat nieuwe berichten plaatsen. In dit blog vertel ik u graag meer over actuele onderwerpen die te maken hebben met taal of over interessante zaken die ik tegenkom in mijn werk als vertaler. Ik geef u graag een kijkje in deze boeiende wereld!

Ik hoop dat ik u – na deze korte introductie van mijzelf en CTV Translations – nog eens terug mag zien op mijn site, of (zodra de maatregelen het weer toelaten) in het echt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *