CTV Translations verzorgt uw schriftelijke vertaaldiensten van het Duits naar het Nederlands en andersom. Dit kunnen zeer uiteenlopende teksten zijn, van websites en nieuwsbrieven tot technische handleidingen of officiële brieven en mails.

Voor de taalcombinatie vanuit het Duits naar het Nederlands ben ik – Christel te Velthuis – ingeschreven in het register als beëdigd vertaler (nr. 30058). In sommige situaties heeft u een ‘officiële’ vertaling nodig. Als beëdigd vertaler kan ik niet alleen uw Duitse documenten vertalen naar het Nederlands maar mag ik deze vertalingen vervolgens ook beëdigen.

Offerte aanvragen

Wanneer u beëdigde vertalingen nodig heeft voor gebruik bij een bepaalde instantie, kunt u bij mij altijd een vrijblijvende offerte opvragen. Voor een goede inschatting van de kosten stuurt u mij bij voorkeur een duidelijke kleurenscan van uw document(en) per mail. Opsturen per post is vaak niet nodig, inzage via de mail is meestal al voldoende.

Beëdigde vertalingen Duits - Nederlands. Vraag nu een offerte aan.

Lukt het u niet om het in te scannen? Dan kunt u op afspraak uw documenten ook persoonlijk bij mij afgeven. Uiteraard wordt alle informatie die u mij toestuurt zeer zorgvuldig behandeld en heb ik als vertaler een geheimhoudingsplicht.

Hoe gaat het verder?

Ik stuur u na inzage van de documenten een offerte toe met de kosten en indicatie van de levertijd. Als u akkoord gaat met deze offerte, ga ik zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Zodra de vertaling klaar is, ontvangt u van mij altijd eerst een digitale versie per mail. Bij de beëdigde vertalingen print en hecht ik vervolgens de vertaling en mijn beëdigingsverklaring aan uw brontekst (of een duidelijke kopie daarvan). Deze stukken ontvangt u vervolgens via de post.

Op mijn beëdigingsverklaring die ik aan uw document en mijn vertaling hecht, staat ook mijn stempel en handtekening. Na het beëdigen van uw documenten mag er niets meer aan deze stukken worden gewijzigd. U kunt deze officiële documenten vervolgens indienen bij een instantie of – indien daarom wordt gevraagd – ook nog laten voorzien van een apostille. Hier leest u meer over een apostille.

Wilt u verder lezen over de stappen die u bij mij doorloopt vanaf de aanvraag tot aan de levering? Dat leest u in dit blogartikel over het vertaalproces van CTV Translations, als beëdigd vertaler Duits – Nederlands. Onderaan dat artikel vindt u het overzicht van de 6 stappen in het vertaalproces.

Overige vertalingen

Naast deze officiële vertalingen inclusief beëdiging, help ik u graag bij de vertaling van zeer uiteenlopende teksten. Bij mij kunt u terecht voor vertalingen van o.a.:

  • Brieven
  • Folders
  • E-mails
  • Websites
  • Berichten voor op sociale media
  • Nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Technische handleidingen
  • Officiële documenten (geboorte-, trouw- en overlijdensaktes, uittreksels, VOG etc.)

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Staat uw type document hier niet tussen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat ik verder nog voor u kan betekenen? Klik dan op één van deze knoppen voor meer informatie over deze diensten.